Naslovna Hronika Još jedna žrtva smrzavanja: Pronađeno telo muškarca u Šidu

Još jedna žrtva smrzavanja: Pronađeno telo muškarca u Šidu

PODELI

Čovek star 52 godine pronađen je mrtav u snegu u centru Laćarka kod Sremske Mitrovice, iza jedne prodavnice kod autobusa. Od posledica smrzava do sada su u Srbiji stradale dve osobe. Jedna osoba pronađena je u Laćarku, a druga u Šidu.

Telo još neidentifikovanog pedesetdvogodišnjeg muškarca, pronađeno je u ponedeljak ujutru oko devet časova u centru Laćarka kod Sremske Mitrovice, iza jedne prodavnice kod autobusa u snegu. Na telu nema vidljivih povreda i, prema prvim nalazima istrage, nije u pitanju nasilna smrt, ali o detaljima svakako će se znati mnogo više nakon obdukcije u Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu, gde je telo otpremljeno.

Prva smrt ZBOG SMRZAVANJA: U Laćarku pronađeno telo muškarca

Ono što pretpostavljaju meštani ovog mesta, da je muškarac jedan od lokalnih alkoholičara, kojeg su često viđali da spava po raznim javnim mestima.

-Nesretnik zaspao i sigurno promrznuo. Pitanje je samo koliko je dana uopšte bio tu, a da ga niko nije primetio. Ovih dana padao sneg, temperature se spustile u debeli minus, možda je jadničak hteo negde i da se skloni- govori jedan Laćarac.

PRONAĐENA I DRUGA ŽRTVA BELE SMRTI

U vikend naselju Đipša kod Šida pronađeno je beživotno telo šezdesetogodišnjeg muškarca, potvrđeno je ” Novostima” iz Policijske uprave Sremska Mitrovica. Prema prvim nalazima istrage na telu muškarca nema vidljivih povreda i pretpostavlja se da se čovek smrznuo od hladnoće. Nakon uviđaja koji je u toku telo će biti poslato u Institut za sudsku medicinu u Novi Sad.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here