Naslovna Dogadjaj Jubilarna Regata Majke Angeline isplovljava 10. avgusta!

Jubilarna Regata Majke Angeline isplovljava 10. avgusta!

PODELI
Foto: Opština Pećinci

Turistička organizacija opštine Pećinci ove godine, u Kupinovu na reci Savi, organizuje jubilarnu 10. Regatu Majke Angeline za sve ljubitelje prirode, reke i dobrog druženja.

Regataši će u subotu 10. avgusta, kao i do sada isploviti sa Plandišta na 25 kilometara dugo putovanje Savom po obodu Specijalnog rezervata prirode Obedska bara, a nekoliko sati kasnije pristaće kod „Skele“ (na ušću kanala Vok u reku Savu), gde će ih dočekati nezaobilazni sremski paprikaš.

Ulica dobrih vibracija otvara kulturno leto u Pećincima!

Regata Majke Angeline isplovljava u 10:00 časova, a organizator je uputio apel učesnicima koji dovoze plovila, da plovila dopreme ranije tokom jutra i porinu ih u vodu, kako bi Regata mogla da startuje u zakazano vreme.

Prijave za učešće na Regati primaju se u Turističkoj organizaciji opštine Pećinci svakog dana od 8:00 do 15:00 časova putem telefona 022/2438-060 i mejla [email protected] , a učesnici će moći da se prijave i na startu Regate od 08:00 časova. Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Turističkoj organizaciji opštine Pećinci.

Kupinska regata Majke Angeline održava se pod pokroviteljstvom pećinačke lokalne samouprave, a i ove godine Regatu je finansijski podržalo Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here