Naslovna Ekonomija JYSK Srbija povećao plate prodavcima u proseku za 26 odsto

JYSK Srbija povećao plate prodavcima u proseku za 26 odsto

PODELI
Foto: JYSK

Međunarodni maloprodajni lanac JYSK povećao je plate zaposlenima u prodavnicama u Srbiji u proseku za 26 odsto, saopšteno je iz te kompanije.

Ivan Protega, ritejl menadžer i član Uprave JYSKa za Srbiju i Sloveniju istakao je da je briga o zaposlenima jedna od strateških odrednica poslovanja ove kompanije.

Zaposleni u JYSK-u su naša najveća snaga, pa se tako trudimo da im obezbedimo pozitivno radno okruženje i da budemo konkurentni u visini plata, rekao je Proteg.

On je dodao i da radnici imaju mogućnost da ostvare bonuse u zavisnosti od rasta prometa pojedine radnje u odnosu na prethodnu godinu i podsetio da je prošle godine JYSK isplatio bonus veći od 50 miliona dinara zaposlenima u prodavnicama.

Trenutno zapošljavamo više od 400 ljudi i izuzetno sam srećan što mogu da najavim značajno povećanje plata našim zaposlenima u prodavnicama, bez obzira na poziciju na kojoj rade, rekao je Protega.

JYSK navodi i da kontinuirano ulaže u edukaciju zaposlenih kroz različite razvojne programe koji pružaju priliku za napredovanje na više pozicije.

Kao i do sada, cilj kompanije je da 90 odsto menadžerskih pozicija popunjava sa zaposlenima koje su gradili interno tokom vremena, kako bi se omogućio napredak onih koji JYSK vide kao dugogodišnjeg poslodavca i partnera.

Prva JYSK prodavnica otvorena je u Danskoj 1979. godine, a danas ova kompanija posluje u preko 50 država sa više od 3.100 prodavnica i webshopova.

U Srbiji JYSK ima 41 prodavnicu, a u najavi je otvaranje još četiri nove do kraja godine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here