Naslovna Srem Pećinci Kad seoska slava počne malim fudbalom

Kad seoska slava počne malim fudbalom

PODELI

Povodom seoske slave Petrovdana, juče su u Donjem Tovarniku održana dva turnira u malom fudbalu. Najpre je u sportskoj hali organizovan memorijalni turnir „Predrag Aleksić – Regi“.

“Fudbalski klub Sloboda, uz pomoć Sportskog saveza „Razvoj sportova“ organizovao je VII Memorijalni turnir. Jednostavno, hteli smo da još jednom odamo poštu fudbaleru koji je u Slobodi proveo petnaestak godina. Predrag Aleksić – Regi je rođen 1979. godine, a poginuo je 9. jula 2011. Organizovali smo turnir na kojem je učestvovalo četiri ekipe, sastavljene od nekadašnjih saigrača i prijatelja našeg Regija. Rezultat nije bio u prvom planu i nije bilo pobednika i poraženih” – izjavio je predsednik FK “Sloboda” Milan Aleksić.

Po završetku memorijala, na terenu za male sportove, organizovan je turnir u malom fudbalu, sa 14 ekipa iz opštine Pećinci i okolinih opština. Takmičenje je trajalo do duboko u noć, a nakon izuzetno zanimljivih kvalifikacionih utakmica, u polufinalu su se sastali: Gremio (Nikinci) – Etno selo Radojčić (Inđija) 2:2, penalima 2:3 i Liverpul (Kupinovo) – GTI (Ogar) 3:1. Finale: Etno selo Radojčić – Liverpul 6:3.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here