Naslovna Hronika KAKAV PROPUST- U Sremskoj Mitrovici papirološki SAHRANILI ŽIVOG ČOVEKA (FOTO)

KAKAV PROPUST- U Sremskoj Mitrovici papirološki SAHRANILI ŽIVOG ČOVEKA (FOTO)

PODELI
Foto: vojvodinainfo.rs

Ko radi taj i greši, navode sa portala VojvodinaInfo. Nekada su te greške velike, neobjašnjive i nanesu veliku duševnu bol ljudima koji su direktno njima oštećeni. Upravo takvu situaciju na svojoj koži je osetio Laćarac Nikola Barać.

Nikola je rođen 1971. godine i život ga nije mazio. Mlad se razboleo i svoju bitku sa šećernom bolesti vodi i dan danas. Vid mu je u velikoj meri oštećen, a prošli mesec je nažalost ostao i bez oca, Dušana.

U Golubincima počeli 19. Petrovdanski dani košarke

Deka Dušan je takođe bio neko ko se kroz život borio, usled iste bolesti ostao je i bez noge i nije mogao sam da se stara o sebi. Kada je reč o ova dva divna čoveka najveći teret iznosile su supruge. Nikolina žena Slavica, i baka Ljuba Barać, supruga deke Dušana.

Gotovo da se nisu ni oporavili od smrti deke Dušana usledio je novi šok za ovu porodicu. Iz Centra za socijalni rad „Sava“ iz Sremske Mitrovice stiglo je rešenje o ukidanju naknade za pomoć i negu drugog lica. Kao preminuli u rešenju se navodi ne deka Dušan, već Nikola Barać. Uostalom, pogledajte i sami..

Foto: vojvodinainfo.rs

Nikola je to sve jako teško podneo, i i dalje pokušava da shvati kako je moguće da se dogodio takav propust.

Od početka godine stradalo 17 osoba u saobraćajnim nezgodama u Sremu

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here