Naslovna Posao Kako funkcioniše osnovni sud u Staroj Pazovi u toku vanrednog stanja?

Kako funkcioniše osnovni sud u Staroj Pazovi u toku vanrednog stanja?

Foto: rtv

STARA PAZOVA – Osnovni sud u Staroj Pazovi i sudska jedinica u Inđiji od polovine marta zbog vanrednog stanja imaju izmenjen režim, pa se tako stranke u ovom delu Srema o toku predmetu ili rada suda mogu informisati telefonskim ili elektronskim putem.

Građani staropazovačke i inđijske opštine od polovine marta sa Osnovnim javnim sudom u Staroj Pazovi i Sudskoj jedinici u Inđiji mogu komunicarati putem brojeva telefona 310-571 i 310-701 svakog radnog dana od 9 do 13 časova. Najveći broj poziva, prema rečima nadležnih, odnosio se između ostalog na nemogućnost odazivanja na sudske pozive iz raznih razloga.

Nadležni dodaju i to da se ročišta u građanskopravnim sprovima, kao i sprovođenje izvršnih radnji u izvršnim i vanparničnim postupcima tokom vanrednog stanja se odlažu. Suđenja koja se odnose na izricanje kazni za kršenje mere samoizolacije odvojaju se putem Skajpa.

Stranke se o toku predmeta mogu informisati i putem e-mail adrese: [email protected], a pismena se mogu dostavljati putem pošte. Svakako, prilikom dolaska u sud neophodno je da i stranke i zaposleni imaju rukavice i zaštitne maske.

IZVORrtv
Prethodna vestOpština Ruma pomaže ugroženom stanovništvu
Sledeća vestU Sremu 51 osoba obolela od korone

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here