Naslovna Srem Šid Kampanja u Šidu: “Vratimo zagrljaj”

Kampanja u Šidu: “Vratimo zagrljaj”


U Opštini Šid organizovana je kampanja “Vratimo zagrljaj”, na kojoj su građani imali mogućnost da se detaljno informišu o značaju masovne imunizacije.

Ova kampanja se održava širom Srbvije, a Zavod za javno zdravlje Sremska Mitrovica je pokrenuo ovu kampanju i u Opštini Šid, uz podšku Doma zdravlja Šid i Crvenog krsta Šid.

Zavod za javno zdravlje Sremska Mitrovica, u saradnji sa Crvenim krstom Šid i Domom zdravlja Šid, danas je na trgu u Šidu održala kampanju pod nazivom “Vratimo zagrljaj”. Ova kampanja je organizovana kako bi se u građanima širom Srbije probudila svest o masovnoj imunizaciji, a takođe građanima su bile pružene sve informacije o značaju i bezbednosti vakvinisanja.

Iako je do sada na teritoriji Opštine Šid drugu dozu vakcine primilo više od 4 hiljade građana, to i dalje ne znači da možemo da se opustimo, već da se pridržavamo svim epidemiološkim mera i da se što pre prijavimo kako bi smo dobili svoju dozu vakcine.

Dom zdravlja Šid, nastavlja masovnu imunizaciju građana koji su se za vakcinaciju prijavili putem portala e-Uprave, prema dostavljenim spiskovima, a sve u cilju efikasne borbe protiv virusa Kovid 19.

IZVORb92
Prethodna vestVesić: Vreme je da se mere određuju regionalno
Sledeća vestBrojnim aktivnostima obeležili Dan planete Zemlje

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here