Naslovna Posao Karijerni info centar u Kancelariji za mlade

Karijerni info centar u Kancelariji za mlade

PODELI
Foto: sirmiuminfo

Novi Sad/Sremska Mitrovica – Kancelarija za mlade Grada Sremska Mitrovica, treću godinu za redom podržana je od strane pokrajinskih i republičkih institucija za projekat koji se tiče karijernog informisanja mladih u našem gradu. Treninge sprovode obučeni edukatori karijernog informisanja sertifikovani na projektu GIZZ BOS nemačke organizacije za međunarodnu saradnju.

„Kako smo u prethodne tri godine imali odličnu saradnju sa svim srednjim školama u našem gradu na projektima koi su se ticali karijernog informisanja, imamo velika očekivanja i za ovogodisnji projekat „Karijerni info centar – Mladi preduzetnik 2019.” koji je podržan od strane Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu. Projekat podrazumeva obuku i predavanje za učenike trećih i četvrtih razreda na temu karijernog informisanja, koja će se održavati u Kancelariji za mlade. Radionice počinju krajem septembra, a zavrsna konferencija „Mladi preduzetnik 2019. ” bice organizovana sredinom novembra”, istakla je koordinatorka Kancelarije za mlade Biljana Matic.

Kroz projekat godisnje prođe preko 200 mitrovackih srednjoskolaca, a pored Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu podrzan je od strane lokalne Gradske uprave za obrazovanje, kulturu i sport.

 

* Vest objavljena u sklopu projekta koji je sufinansiran iz budžeta AP Vojvodina. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here