Naslovna Kultura Knjiga „Sremska Mitrovica u monografijama i zapisima” biće promovisana u biblioteci

Knjiga „Sremska Mitrovica u monografijama i zapisima” biće promovisana u biblioteci

PODELI
Foto: sirmiuminfo

Sremska Mitrovica – Knjiga „Sremska Mitrovica u monografijama i zapisima” autora mr Živka A. Popova, profesora, magistra ligvistike i novinara, biće promovisana u utorak 19. novembra u Gradskoj biblioteci, u 18 sati.

Istorijski arhiv „Srem” i Biblioteka „Gligorije Vozarović” organizuju promociju knjige mr Živka Popova „Sremska Mitrovica u monografijama i zapisima“.

Mr Živko A. Popov profesor, magistar ligvistike i novinar istražuje prošlost Sremske Mitrovice već više od 15 godina, o čemu je napisao i objavio više tekstova i priloga u novinama, drugim medijima i časopisima. Poznat je kao autor i voditelj emisija „Neka kuca srce moga Srema“ na Radiju „M”. Do sada je objavio knjige „Na plodnom tlu” i „Mitrovica grad i ljudi u vremenu”.

O knjizi će pored autora, govoriti recenzenti prof. dr Nenad Lemajić, dr Slađana Milenković i Siniša Korica, kolumnista „Sremskih novina”.

U umetničkom delu programa učestvuju: Ljilјana Janković, Bilјana Sremčić, Hajrudin Durmanović, gitara i vokali Stanislava Vortić i Aleksandar Ciganović. Moderator programa biće Moravka Todić.

Promocija knjige „Sremska Mitrovica u monografijama i zapisima” autora mr Živka A. Popova, biće održana u utorak, 19. novembra 2019. godine, u 18 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here