Naslovna Srbija Ko je mladić iz Inđije koji DANIMA NEPOMICNO SEDI NA KLUPI u...

Ko je mladić iz Inđije koji DANIMA NEPOMICNO SEDI NA KLUPI u Nišu?

PODELI

Misteriozni mladić iz Inđije već danima nepomično sedi na klupi kod amfiteatra u Nišu. Ovaj slučaj zabrinuo je građane koji žele da mu pomognu.

– Izuzetno je prljav, ali je vrlo dobroćudan. Prišao sam mu i saznao da nema kuću, da je iz Inđije, ali je već duže vreme ovde. Vidi se da nema ni gde da se okupa, a ni sa kim ne razgovara. Međutim, dostojanstveno je odbio veću pomoć. Tražio je samo jedan burek jer je veoma gladan. Ali ne prosjači, ne vuče nikoga za rukav po centru da mu “da neki dinar”.

– Nema smisla da se silne pare bacaju na pića i bakšiše po Kazandžijskom, a da se ovaj dečko preskače i ignoriše kao đubre od limenki i flaša koje se pravi po tom istom mestu od strane idiota svakog vikenda. Svako ko želi da se uključi u akciju da pomognemo ovom mladiću, makar u vidu hrane i higijene neka se javi u poruci, i najsitnija stvar značiće puno – napisao je Mladen Stanić na svom Fejsbuk profilu.

U komentarima se navodi da je momak navodno pobegao od kuće i ima oko trideset godina.

Nišlije su odlučile da pomognu ovom momku koliko god je moguće. Za početak mu je potrebno ono najosnovnije, hrana i mesto gde može da se okupa i prespava.

Neki tvrde da je ovaj mladić ranije imao i neke zdravstvene probleme, pa smatraju da mu je pre svega potrebna i medicinska pomoć, piše Kurir.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here