Naslovna Sport Kolašinac: Protiv Inđije nas zanima jedino pobeda

Kolašinac: Protiv Inđije nas zanima jedino pobeda

PODELI
Foto: ilustracija

Trener Novog Pazara Kenan Kolašinac rekao je danas da ga interesuje jedino pobeda protiv Indjije, u predstojecjoj utakmici osmog kola Super lige Srbije.

“Sve što smo uradili u prethodnom periodu podredili smo pobedi nad Indjijom i nikoga od nas ne bi trebalo da zanima nijedan drugi ishod. Za nas je veliki hendikep kad smo domaćini bez publike i ubedjen sam da bismo imali znatno više bodova da nas je kući gledalo makar po 500 ljudi. Verujem da ćemo ovog puta obradovati naše simpatizere”, rekao je Kolašinac.

Četrnaestoplasirani Novi Pazar ima šest bodova i odigrao je nerešeno u prethodna tri kola, dok je Indjija, koja je na 11. mestu i osvojila je ti boda više od rivala, dobila tri od četiri poslednja meča u Super ligi.

“Pobedom bismo s obe noge zagazili prema sredini tabele. Biće nekih promena u našem timu, kao i u formaciji. Imamo mnogo bolju situaciju nego pred poslednje gostovanje Spartaku u Subotici, a zbog povreda neću moći da računam jedino na Nikolu Vukajlovića i Stefana Milosavljevića“, kazao je Kolašinac.

Štoper Novog Pazara Marko Marinković ocenio je da je Indjija u uzlaznoj formi i da sledi veoma teška utakmica.

“Nadam se, ipak, da ćemo uz maksimalan trud i zalaganje stići do cilja i neke mirnije luke. Pobeda nam je neophodna”, dodao je Marinković.

Novi Pazar i Indjija igraće u nedelju od 16 časova na Gradskom stadionu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here