Naslovna Politika Koliko stanova ima brat od Dragana Đilasa?

Koliko stanova ima brat od Dragana Đilasa?


U javnosti ne postoje brojne informacije o Gojku Đilasu, brata Dragana Đilasa. Njegova slika se ne može pronaći na internetu, međutim radi se o osobi koja je stekla ogromno bogatstvo a da pritom javnost ne zna čime se Gojko Đilas bavi. Imovina Gojka Đilasa se procenjuje na pola miliona evra. Verujemo da je ovo samo deo njegovog bogatstva i da je mnogo bogatiji.

Ovo su stanovi koje poseduje Gojko Đilas!

Gojko Đilas brat Dragana Đilasa poseduje u centru Beograda stan od 82 kvadrata vrednosti 300.000 evra. Ovaj stan Gojko je kupio 2012. godine. Stan se nalazi u samom centru grada u blizini Studentskog parka. Porodica Đilas takođe poseduje u centru Beograda na desetine parking mesta i garaža čija je vrednost nekoliko stotina hiljada evra.

Drugi stan koji poseduje Gojko Đilas je na Novom Beogradu. Ovaj stan ima 59 kvadrata i njegova vrednost je 120.000 evra. Ovde nije kraj stanovima Gojka Đilasa s obzirom da on poseduje još jedan stan na Novom Beogradu.

Treći stan koji poseduje Gojko Đilas je stan od 57 kvadrata na Novom Beogradu. Vrednost ove nekretnine je 67.000 evra. Stan se nalazi na Fontani. Pored ove imovine čija je vrednost 500.000 evra, sugurno je da Gojko Đilas poseduje još skrivene imovine. Ono što je takođe poznato je da se Gojko pojavljuje kao direktor i vlasnik brojnih firmi koje su u vlasništvu Dragana Đilasa.

Gojko Đilas

IZVORIstraga.rs
Prethodna vestPRESTAĆETE ODMAH! Ako spavate DUŽE OD 9 SATI i dremate danju PRETI VAM OVA OPAKA BOLEST
Sledeća vestTragedija kod Sremske Mitrovice: U sudaru automobila i bagera poginuo muškarac

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here