Naslovna Srem Koncert pijaniste Vladimira Miloševića u Sremskoj Mitrovici

Koncert pijaniste Vladimira Miloševića u Sremskoj Mitrovici


SREMSKA MITROVICA – U Galeriji “Lazar Vozarević” u Sremskoj Mitrovici, danas, 12. novembra biće održan koncert pijaniste Vladimira Miloševića. Početak koncerta zakazan je za 19:00 časova.

Vladimir Milošević, pijanista, jedan je od najznačajnijih umetnika svoje generacije. Godine 2013. od strane Udruženja koncertnih umetnika iz Njujorka, proglašen je umetnikom u usponu.

Diplomirao je i magistrirao na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu u klasi prof. Nevene Popović. Usavršavao se na pijanističkoj akademiji „Incontri col Maestro” u Imoli (Italija) u klasama L. Bermana i M. Dalbertoa, i u Parizu na „École
Normale de Musique“. Pohađao je kurseve kod eminentnih pijanista Z. Кočiša, F. Rene Dišabla, N. Štarkmana, A. Vardija. Zaposlen je na Кatedri za klavir Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu u zvanju vanrednog profesora.

Кoncertirao je širom Evrope i sveta u centrima kao što su Pariz, London, Berlin, Prag, Sankt Petersburg, Beč, Tel Aviv, Milano Lion, Nica, Кazablanka, Marakeš kao i u Brazilu.

Prethodna vestNova tri boda za Sremac
Sledeća vestSremskoj Mitrovici uručeno priznanje GIZ-a

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here