Naslovna Kultura Koncert “Vivak Rock”

Koncert “Vivak Rock”

PODELI

Koncert “Vivak Rock”, na kom će nastupiti Dečji hor Centra za kulturu „Sirmiumart” i njihovi gosti iz Škole muzike „KREATIVNI M KUTAK” iz Novog Sada, biće održan održan 2. novembra 2018. godine u 20.00 sati u „Hrvatskom domu”. Organizuje ga Centar za kulturu „Sirmiumart”, a ulaz se ne plaća.

Dečji hor „Sirmiumarta” okuplja decu različitih uzrasta, koja ispoljavaju sklonost i nadarenost za oblast pevanja, a s ciljem razvijanja njihovih muzičkih sposobnosti, negovanja i promovisanja vrednosti na poljima kulture i umetnosti. Horom rukovodi Tamara Pajkanović.
Škola muzike „KREATIVNI M KUTAK” osnovana je 2010. godine, pod vođstvom Predraga Đurića, s ciljem da deci i mladima na kreativan način približi muziku i ujedno razvija njihovu ljubav prema njoj.
Članovi Dečjeg hora i članovi Škole muzike nastupaju na samostalnim koncertima, muzičkim festivalima i manifestacijama. Zajedničkim muziciranjem na koncertu “Vivak Rock”, a u okviru Manifestacije „Novembarski dani”, izvešće raznovrstan repertoar kompozicija koje pripadaju zabavnoj, pop i rok muzici.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here