Naslovna Posao Konkurs za mlade inovativne firme u Staroj Pazovi

Konkurs za mlade inovativne firme u Staroj Pazovi

PODELI
Foto: Dnevnik.rs

U cilju podrške razvoju inovacija na teritoriji Sremskog okruga, Inovacioni startap centar u Staroj Pazovi (ICSP) raspisao javni konkurs za timove i mlada inovativna preduzeća – potencijalne korisnike usluga Inovacionog startap centra u Staroj Pazovi.

Visoke stipendije za inđijske studente!

Reč je o preduzećima koja razvijaju inovacije, inovativne proizvode i procese u oblasti: energetske efikasnosti, obnovljivih izvora energije, integrisanog projektovanja (modelovanje informacija o građenju (BIM), HVAC sistemi, elektro instalacije i vodovod (MER), fabrikacija delova – na AUTODESK REVIT platformi), elektromobiliteta, poljoprivrede i ruralnog razvoja, proizvodnje plastike i metalskih proizvoda, IT aplikacija.

Prijavni obrazac i ostale detalji poziva mogu se preuzeti na stranici Regionalne razvojne agencije Srem, www.rrasrem.rs, a rok za prijavljivanje kandidata je 28. jun.

Ruma gradi novu kotlarnicu na gas!

Na konkurs se mogu prijaviti: pravna lica i mlada inovativna preduzeća koja posluju kraće od tri godine, timovi učenika završnih razreda srednjih škola, stariji od 18 godina, kao i timovi aktivnih i diplomiranih studenata tehničkih i drugih srodnih fakulteta, uključujući i pojedince kao nosioce inovativne ideje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here