Naslovna Posao Konkurs za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja

Konkurs za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja

PODELI
Foto ilustracija

Prijave na konkurs podnose se u roku od 20 dana od dana objavljivanja, odnosno od 29.1.2020. godine do 17.2.2020. godine.

Konkurs se raspisuje radi sufinansiranja proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja koji doprinose istinitom, nepristrasnom, pravovremenom i potpunom informisanju svih građana; podizanju kvaliteta informisanja osoba sa invaliditetom i pripadnika drugih manjinskih grupa; zaštiti i razvoju ljudskih prava i demokratije;unapređivanju pravne i socijalne države;slobodnom razvoju ličnosti i zaštiti dece i razvoju kulturnog i umetničkog stvaralaštva;razvoju obrazovanja, uključujući i medijsku pismenost kao deo obrazovnog sistema; razvoju nauke, sporta i fizičke kulture;zaštiti životne sredine i zdravlja ljudi; unapređivanju medijskog i novinarskog profesionalizma i ostalih medijskih sadržaja koji doprinose zadovoljavanju potreba građana za informacijama i sadržajima iz svih oblasti života, bez diskriminacije.

Prijave se podnose Komisiji za ocenjivanje projekata u oblasti javnog informisanja preko pisarnice Opštinske uprave ili poštom na adresu: Orlovićeva br. 5, 22400 Ruma.

Dodatne informacije se mogu dobiti radnim danima od 7 do 15 časova u Odeljenju za društvene delatnosti, odnosno na telefon: 022/478-800.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here