Naslovna Srem Sremska Mitrovica Konkursi – Stručna praksa i javni radovi

Konkursi – Stručna praksa i javni radovi

PODELI

Opština Ruma i Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Sremska Mitrovica raspisuju Javni poziv za realizaciju programa stručne prakse za 2021. godinu.

Javni poziv je otvoren od dana objavljivalja, a najduže do utroška raspoloživih sredstava izdvojenih za ovu namenu.

Zahtev za učešće u programu podnosi se preko pisarnice Opštinske uprave opštine Ruma, ul. Orlovićeva br. 5 na propisanom obrascu, koji se može preuzeti sa sajta opštine Ruma www.ruma.rs ili sa sajta www.nsz.gov.rs

Sva potrebna dokumentacija dostavlja se u 2 primerka.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Odeljenju za finansije, privredu i poljoprivredu Opštinske uprave opštine Ruma na broj telefona 022/478-712 (lokal 109) i u Nacionalnoj službi za zapošljavanje Sremska Mitrovica na broj telefona 022/638-824.

Javni poziv
Zahtev
Opština Ruma i Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Sremska Mitrovica raspisuju Javni konkurs za organizovanje sprovođenja javnih radova na kojima se angažuju nezaposlena lica u 2021. godini.

Javni konkurs je otvoren 10 dana od dana objavljivanja na oglasnim tablama Opštine i NZS, odnosno na internet stranici Opštine i NZS. Poslednji rok za prijem prijava za učešće na javnom konkursu je 16.4.2021. godine.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Odeljenju za društvene delatnosti Opštine Ruma na broj telefona 022/478-589 i u Poslovnom centru NZS, ispostava Ruma na broj telefona 022/478-177.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here