Naslovna Dogadjaj Korisnici Dnevnog boravka u poseti Kupinovu

Korisnici Dnevnog boravka u poseti Kupinovu

PODELI

Turistička organizacija Opštine Pećinci ugostila je juče u Kupinovu korisnike Dnevnog boravka za decu i mlade sa smetnjama u razvoju tokom jednodnevnog izleta koji je organizovao pećinački Centar za socijalni rad u sklopu obeležavanja Dečje nedelje.

Tokom dana u prirodi, korisnici Dnevnog boravka su bili u prilici da se druže sa zaposlenima u Turističkoj organizaciji u dvorištu Etno kuće Putnik koja predstavlja spomenik kulture od velikog značaja i tipičan primer narodnog graditeljstva s kraja 18. i početka 19. veka. Tokom boravka u dvorištu, po rečima Ljubice Bošković direktorke TO korisnici su upoznati sa istorijatom vezanim za etno kuću i upoznati sa kulturno-istorijskom baštinom ovog kraja.

Jednodnevni izlet je nastavljen vožnjom minibusom Turističke organizacije – Zelenim Zmajem kroz šume Kupinova sve do reke Save, a kako nam je rekla direktorka pećinačkog Centra za socijalni rad Biljana Jovičić, vožnja je predstavljala poseban doživljaj za sve korisnike Dnevnog boravka koju su još dugo nakon toga prepričavali.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here