Naslovna Hronika Krvavi ljubavni trougao: Danijela namamila sopstvenog muža u vikendicu da ga tamo...

Krvavi ljubavni trougao: Danijela namamila sopstvenog muža u vikendicu da ga tamo ubije njen ljubavnik?

PODELI
Foto: vecernje novosti

Optužnica za ubistvo Nemanje Grčića u Vrdniku: Zločin se stavlja na teret Zoranu Dimiću iz Subotice, dok je njegova navodna ljubavnica Danijela Đilasović optužena za pomaganje

PROTIV Zorana Dimića (52) iz Subotice, Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici podiglo je optužnicu kojom mu se na teret stavlja da je 25. aprila ove godine u jednom apartmanu u Vrdniku ubio Beograđanina Nemanju Grčića (37). Grčićeva nevenčana supruga, Danijela Đilasović (43), koja je navodno bila u emotivnoj vezi sa Zoranom, optužena je za pomaganje u ovom zločinu. Kako je “Novostima” rečeno u Višem sudu u Sremskoj Mitrovici, optužnica je trenutno na razmatranju.

Grčić se prethodno skrivao tri meseca po Poljskoj, jer je znao da je na meti jedne novosadske kriminalne grupe. Na Danijelin poziv i uveravanje da ga niko neće primetiti, kao i da ne mora da brine za svoju bezbednost, on je pristao da provede nekoliko dana sa ženom u apartmanu, gde je ona i ranije često boravila sa decom, ali i sa Zoranom, što je utvrđeno tokom istrage.

– Danijela je Zoranu javila u kojoj su kolibi, i u dogovoreno vreme ostavila je odškrinuta vrata sobe – tvrdi naš izvor iz istrage. – U trenutku kada je ugledao Zorana da ulazi u sobu, Grčić je skočio na njega. Počeli su da se rvu, nakon čega je usledio pucanj iz pištolja sa prigušivačem.

Tokom ispitivanja, Danijela je često menjala iskaz, čak i napadača nije precizno mogla da opiše, što je izazvalo sumnju kod istražnih organa. Tada je klupko počelo da se odmotava.

PRONAĐEN PIŠTOLj

NAKON likvidacije Grčića, pištolj marke češka zbrojovka 9 mm sa prigušivačem, pronađen je na stotinak metara od privatnih apartmana. Ubica je pokušao da ga se otarasi, tako što ga je bacio bez šaržera.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here