Naslovna Srem Ruma Kulturni centar „Brana Crnčević“ polako dobija novi izgled (FOTO)

Kulturni centar „Brana Crnčević“ polako dobija novi izgled (FOTO)

PODELI
Foto: Sremske vesti/Petar Remecki

RUMA – Danas je započeto jedno od mnogih sređivanja u okviru rekonstrukcije Kulturnog centra u Rumi, a kraj radova u unutrašnjosti, ali i na spoljašnjosti objekta očekuje se do jeseni 2022. godine.

Postavljeni su novi led plakati koji će obaveštavati građane Rume o manifestacijama, kulturnim događajima, kao i filmskom i pozorišnom programu u našem gradu.

Pored novih led plakata, počelo je i sređivanje svih platoa Kulturnog centra, koji će do septembra zasijati u novom svetlu.

Pored radova koji se trenutno obavljaju, uskoro će početi i čišćenje i poliranje svih staklenih površina na objektu, kao i pranje fasade i oslikavanje murala.

Sem spoljašnjeg sređivanja, uskoro počinje i sređivanje velike dvorane Kulturnog centra, gde će biti presvučena sedišta i zamenjeni etisoni koji se nisu menjali više od 35 godina.

Kao jedan od kulturnih simbola našeg grada, došao je red da dobro poznati Kulturni centar zasija novim svetlom, još jačim od onog koje je sijalo kada je objekat izgrađen, davne 1985.

Ovo leto obeležiće radovi na poboljšanju Kulturnog centra, ali zato u novu jesen ova ustanova ulazi sa elanom i entuzijazmom, potpuno spremna za nove programe.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here