Naslovna Srem Inđija Kupljen Fashion Park Outlet u Inđiji!

Kupljen Fashion Park Outlet u Inđiji!

PODELI
Foto: TripAdvisor

Grupa BIG CEE Srbija ušla je u partnerstvo sa Fashion Company, regionalnim liderom u modnoj maloprodaji, potpisivanjem ugovora o akviziciji još jednog tržnog centra u Srbiji – Fashion Park Outlet Inđija.

Inđija: OSTAO JOŠ 161 MILION!

BIG Grupa postala je većinski vlasnik sa 67,5% deonica u ovom projektu, dok će Fashion Company kao glavni partner zadržati preostalih 27,5%.

Tržni centar Fashion Park Outlet Inđija nalazi se pored autoputa između Beograda i Novog Sada i promoviše internacionalne brendove uključujući Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Diesel i druge.

Ništa od festivala u Inđiji!

– Nastavljamo sa rastom i širenjem naših investicija u oblasti kancelarijskog i stambenog prostora. Naša kompanija vodi projekat poslovne zgrade u novobeogradskom bloku 42, koju će firma NCR koristiti kao svoju centralu u Srbiji. Istovremeno započinjemo izgradnju 1.100 stanova u Višnjičkoj ulici. Naše namere su da ostanemo u Srbiji dugi niz godina i najavimo mnoge nove projekte. – izjavio je Robert Yahav, izvršni direktor BIG Srbije.

Nakon završetka ove transakcije, BIG Srbija će držati četiri aktivna tržna centra, sa petim u izgradnji – BIG Fashion Park koji će biti otvoren do kraja 2019. Reč je o ukupno 108.000 m2, što ojačava poziciju Grupe kao ključnog igrača u sektoru nekretnina u Srbiji.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here