Naslovna Srem Ledena magija u srcu Srema je počela

Ledena magija u srcu Srema je počela

PODELI
Foto: Sirmiuminfo

Klizališna sezona 2018/19. u Sremskoj Mitrovici svečano je otvorena. Klizalište na Trgu Ćire Milekića okupljaće sve one koji vole da uživaju u ovoj zimskoj razonodi.

Naši najmlađi sugrađani u vreme zimskog raspusta i tokom naredna dva meseca mogu da uživaju u zimskim aktivnostima, pored grudvanja i pravljenja sneška, mogu i da kližu.

Klizalište na Trgu Ćire Milekića svečano je otvoreno, čime je i zvanično počela klizališna sezona 2018/19. Mali gradonačelnik Vukašin Puđa zvanično je otvorio klizalište u centru našeg grada.

Foto: Sirmiuminfo

“Uzbuđen sam vrlo ali onako znam da kližem malo. Dođite što pre na klizalište, evo i sad ima puno ljudi, da bude lepo”, rekao je mali gradonačelnik Vukašin Puđa.

Na ovoj velelepnoj sceni centralnog trga u Sremskoj Mitrovici deca su mogla da kližu besplatno posle svečanog otvaranja.

Foto: Sirmiuminfo

Svetlana Milovanović, zamenica gradonačelnika Sremske Mitrovice na otvaranju je izjavila: “Već četvrtu godinu za redom otvaramo klizalište u u Sremskoj Mitrovici. Sve je spremno za zimske čarolije, mali gradonačelnik je otvorio klizalište. Zbog vremenskih uslova odnosno količine snežnih padavina, morali smo malo da prilagodimo program tj. da ga skratimo. Najbitnije je da je klizalište otvoreno, da već danas deca mogu da kližu i to besplatno.”

Upravo kako je ranije i najavljeno, cena kliznja će ostati nepromenjena, što znači da će za 90 minuta efektivnog klizanja Mitrovčani morati da izdvoje 150 dinara, u tu cenu uračunata je i cena klizaljki.

Održan je i kratak zabavno-umetnički program. Posle toga, sva deca su mogla da učestvuju u programu Disko klisko. Voditelj programa bio je Marko Vukićević.

 

* Vest objavljena u sklopu projekta koji je sufinansiran iz budžeta AP Vojvodina. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here