Naslovna Hronika Lekari OTKRILI: Darko Lazić GUBI PAMĆENJE!

Lekari OTKRILI: Darko Lazić GUBI PAMĆENJE!

PODELI

Doktori su saopštili Lazićevim roditeljima da bi pevač mogao da ima retrogradnu amneziju, te da se ne seća nekih detalja iz svoje prošlosti.

Darko Lazić će imati rupe u pamćenju, saznaju mediji od izvora bliskog poznatom pevaču. Zbog hematoma na mozgu i veštačke kome u kojoj je bio dva puta folker se sigurno neće sećati dana posle nesreće, a kako tvrdi naš sagovornik, iz sećanja će mu se izbrisati i neki događaji iz prošlosti.

Lazićev rođak tvrdi da su lekari pripremili porodicu na Darkov dug oporavak, ali i na mogućnost da zaboravi neke važne događaje:

– Darko se sada zbog bolova, lekova i svega što ga je snašlo gubi. Stalno je pod jakim sedativima, pa doktori ne mogu ni da ocene koliko je njemu memorija oštećena. Bunca, traži jače lekove, drogu…. Neurolozi ga stalno pregledaju i oni su saopštili Darkovim roditeljima da postoji mogućnost da ima neke rupe u sećanju – kaže izvor.

Darko Lazić
Foto: Srbija Danas

On dodaje da je ova vest mnogo uznemirila njegove roditelje:

– Majka je plakala dugo. Strahuje šta bi to sve Darko mogao da zaboravi. Stalno ponavlja: “Samo da ne zaboravi Lorenu, samo da ne zaboravi Loku”, ali mi smo svi sigurni da se to neće dogoditi. On je već pitao za dete. Možda se neće sećati kristalno jasno nekih stvari, ali mi smo sigurni da one najvažnije ne može da zaboravi. Ne želimo da verujemo da to može da se desi – poručuje Darkov rođak.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here