Naslovna Hronika Tuga i pitanja u Laćarku: Drugari se opraštaju od Veljka

Tuga i pitanja u Laćarku: Drugari se opraštaju od Veljka

PODELI
Foto: Facebook/Printscreen/ FK Radnicki Sremska Mitrovica

Na mestu gde je noćas tri sata iza ponoći izdahnuo od zadobijene ubodne rane sedamnaestogodišnji Veljko V. iz Laćarka kod Sremske Mitrovice, članovi i uprava Fudbalskog kluba ’”Radnički’” iz Sremske Mitrovice, čiji je bio član, zapalili su sveće i ostavili fudbalsku loptu.

– Veljko je bio golman ovog omladinskog fudbalskog tima. Ovo je veliki gubitak za sve nas, bio je dobro dete, dobar sportista – kroz suze jedva je izgovorio član uprave ovog fudbalskog tima na mestu tragedije.

Suze i jecaji mladića, parali su tišinu u ulici Slobodana Penezića, gde se i desila tragedija, u ulici u kojoj su obojica mladića živeli, jedan na početku, a drugi na kraju ulice. Oprostili su se od saigrača i na Fejsbuk profilu kluba.

BOLNE ISPOVESTI DRUGARA UBIJENOG I OSUMNJIČENOG IZ SREMSKE MITROVICE: Bili su nerazdvojni od detinjstva

– Noćas smo ostali bez druga, prijatelja, saigrača…Ostaće večno pitanje ZAŠTO? Odgovor nikada nećemo saznati. Na mestu gde je Veljko preminuo danas su upaljene sveće i ostavljena je fudbalska lopta…Još jedan mlad život je ugašen…Počivaj u miru dečače… – piše u objavi.

Tragovi od krvi i dalje su vidljivi u snegu na igralištu, gde je prvo došlo do tuče dvojice drugara i komšija, koja je prerasla u ubistvo.

Podsetimo, iako je Hitna pomoć ubrzo stigla na mesto obračuna, lekari su samo mogli da konstatuju smrt tinejdžera. Na lice mesta ubrzo je stigla i policija koja je uhapsila D. M.

Prema nezvaničnim informacijama, ubijeni V. V. nije od ranije poznat policiji, dok je ubica D. M. poznat organima reda od ranije, ali po sitnim prekršajima.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here