Naslovna Vojvodina MAGIČNA NOVOGODIŠNJA NOĆ U SUBOTICI: Doček uz Vinter fest i OK bend,...

MAGIČNA NOVOGODIŠNJA NOĆ U SUBOTICI: Doček uz Vinter fest i OK bend, potom valcer i prelepi VATROMET

PODELI
Foto: subotica.com

U novogodišnjoj noći na Gradskom trgu Subotičane će zabavljati “OK bend”, a po tradiciji, u Novu 2022. godinu ući će uz vatromet i valcer “Na lepom plavom Dunavu”.  

Svi koji odluče da poslednje sate 2021. godine isprate sa nama uz muziku, dobro raspoloženje i vatromet, već od 21.30 na glavnom gradskom trgu mogu da uživaju uz muziku i kuvano vino. Sat kasnije na scenu će izaći „OK bend“ koji će nas zabavljati do pola sata iza ponoći – najavila je Jasmina Stevanović, koordinatorka radne grupe za proslavu nove godine.

U subotičku novogodišnju idilu uklopila se i novogodišnja dekoracija koja je premašila sve prethodne, na radost svih nas, a naročito dece. Naravno, tu je i “Vinterfest” koji će biti otvoren i u novogodišnjoj noći, dodala je koordinatorka.

Uvertira za novogodišnju proslavu biće gala koncert Subotičkog simfonijskog orkestra u nedelju, 26. decembra u Velikoj većnici Gradske kuće. Ulaznice po ceni od 1.000 dinara su u prodaji od sutra u Turističkoj organizaciji Subotice.

Ovo je sedma godina kako nastupamo uoči Nove godine i posle prošlogodišnjeg, koji je bio onlajn, posebno se spremamo za predstojeći koncert. Pripremili smo svečani program sa solistima Jelenom Končar, prvakinjom opere SNP, violinistkinjom Viktorijom Kurinom, dirigent će biti Dejan Savić, dok će koncert majstor biti Miloš Niklić – najavila je Kristina Mate.

Na programu će biti dela Štrausa, Bizea, Čajkovskog i drugih klasičnih umetnika.

Po rečima Aleksandra Medakovića, direktora Turističke organizacije Subotice, za organizovanje proslave predviđeno je 4,5 miliona dinara.

Turistički informativni centar će raditi od 8 do 16 do petka, kada će se moći kupiti karte za koncert Subotičkog simfonijskog orkestra – dodaje Medaković.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here