Naslovna Kultura “MALI OGLASI: Tražim muža. Šifra: Ona”

“MALI OGLASI: Tražim muža. Šifra: Ona”

PODELI

Na oglas se mogu javiti svi, bilo muškog, ili ženskog pola. Muškarci neka dođu u što većem broju. Ne postavljam uslove… dok ne vidim… Žene mogu doći i sa muževima; Nek ne brinu: Pozajmljujem, al pošteno vraćam.

Šifra: Ona”

Pećinačka publika biće u prilici da u nedelju besplatno pogleda predstavu „Tražim muža“ za koju se uvek traži karta više. Monodramu kabaretskog tipa, koja je adaptirana po tekstu Duška Radovića, maestralno izvodi Jelica Brestovac koja, kroz nekoliko različitih ženskih likova, prikazuje šta su sve žene spremne da učine kako bi osvojile željenog muškarca i kako tog istog muškarca zadržati u životu.

Monolozi su vrlo duhoviti, a cela predstava je protkana muzikom i plesom, kao važnim faktorom zavođenja. Tokom cele predstave učestvuje i publika. Svaka žena će prepoznati sebe u nekom od tih likova, a svaki muškarac će poželeti da baš ON bude “TAJ”.

Koreografiju monodrame „Tražim muža“ radila je Natalija Božić, režiju potpisuje Jelica Brestovac, a pećinačka publika biće u prilici da u Kulturnom centru, 12. avgusta, od 20.30 časova provede kvalitetnih 60 minuta uz Jelicu Brestovac.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here