Naslovna Srem Mališani okitili jelku i otvorili “Novogodišnju ulicu” u Sremskoj Mitrovici

Mališani okitili jelku i otvorili “Novogodišnju ulicu” u Sremskoj Mitrovici

PODELI
Foto: mojgradsm.rs

SREMSKA MITROVICA – Na Trgu Ćire Milekića svečano je  otvorena „Novogodišnja ulica“, koja ove godine beleži veći broj štandova, zbog velikog interesovanja izlagača.

Ovu manifestaciju, koja je jedna od omiljenih među Mitrovčanima, svečano je otvorio mali gradonačelnik Andrej Božić sa svojim drugarima, a zajedno sa Deda Mrazom okitili su i novogodišnju jelku. 

Ovaj događaj su svojim nastupom uveličali  hor „Piccolo“ uz orkestar „Rocks School Guitar“, pred velikim brojem  Mitrovčana, a svečanom otvaranju „Novogodišnje ulice“ prisustvovala je gradonačelnica Svetlana Milovanović sa svojim saradnicima.  

Po rečima gradonačelnice Milovanović, „Novogodišnja ulica“ će biti otvorena do 9. januara, a posetioci će imati priliku da kupe proizvode koje su pravili udruženja žena, kao i mali privrednici, a na ovaj način lokalna samouprava želi da im pomogne i da ih podrži, uz lepu i veselu atmosferu koju  priređuju naši najmlađi sugrađani.   

Kako je rekao direktor gradske Turističke organizacije, ove godine je povećan broj kućica koje čine  „Novogodišnju ulicu“, na veliku radost Mitrovčana, ali pre svega naših najmlađih sugrađana. Upravo njima je posvećeno otvaranje ove manifestacije, kao i buduće aktivnosti koje će se realizovati tokom njenog trajanja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here