Naslovna MARKETING

MARKETING

Osnovani i registrovani smo u julu 2014. godine i svojim izveštavanjem pokrivamo teritoriju Srema. Sedište naše redakcije se nalazi u samom centru Rume, u srcu Srema. Od samog osnivanja, zabeleženo je veliko interesovanje za naš portal, kao i rast poseta kako portala, tako i profila na društvenim mrežama. Pozicionirani smo kao apolitički, nepristrasan medij, o čemu svedoče posete i komentari čitalaca svih profila, kao i sami tekstovi koje objavljujemo. Našu redakciju čine mladi diplomirani novinari, stručno opredeljeni za određene oblasti izveštavanja.

Najbolji pokazatelji naše tačnosti, ažurnosti i kvaliteta predstavljeni su u grafikonima:

dnevne-posete1

polnastruktura-lokacija

starosna-struktura

Internet je medij budućnosti, a do sada je u praktičnosti prevazišao skoro sve postojeće vrste medija. Posebna prednost prilikom oglašavanja na internetu jesu društvene mreže, jer nude brzu i efikasnu interakciju sa potencijalnim korisnicima Vaših usluga. Sremske vesti nude Vam mogućnost efikasnog unapređivanja i širenja spektra Vaših potencijalnih klijenata, uz zajedničku analizu i identifikaciju Vaših potreba i mogućnosti.

Ukoliko nemate dizajniran baner, logo ili oglas, učinićemo to umesto Vas, pri čemu Vam garantujemo brzinu, kvalitet i profesionalnost.

Uz našu angažovanost, ažurnost i profesionalnost, verujemo da ćete biti zadovoljni, a da ćemo mi opravdati Vaše poverenje, kao što smo ga opravdali i kod naših vernih čitalaca.

CENOVNIK

BANER

SINGLEPOST

floater

slide

takeover

PR TEKSTOVI

Ovakav tekst može biti u vidu saopštenja, vesti, najave, promocije ili objave, a možemo Vam ponuditi i uslugu pisanja ovakve vrste teksta. Sam tekst može da sadrži fotografije, kao i video materijal, ilustracije, logo ili druge audio-vizuelne sadržaje po želji, kao i link koji bi posetioce upućivao na Vašu internet prezentaciju. Uz sam portal, nudimo Vam i mogućnost interaktivne promocije Vašeg teksta, u vidu objavljivanja na najpopularnijim društvenim mrežama – kroz sponzorisane ili nesponozorisane objave. Za razliku od zakupa reklamnih površina, PR tekst ostaje trajno prisutan na sajtu i može uticati na bolje rangiranje Vašeg proizvoda, usluge ili događaja u rezultatima pretrage ključnih reči preko popularnih pretraživača. Garantujemo Vam efikasan i brz plasman Vašeg PR teksta, uz maksimalnu profesionalnost i fleksibilnost.

PR TEXT

Kreativnost, originalnost i tačnost su ključni za uspeh svakog oglašavanja – ukoliko Vam je potrebna stručna pomoć u kreiranju sadržaja, mi Vam je možemo ponuditi uz garanciju visoke efikasnosti.

:: Sve cene su izražene u dinarima.
:: Sve reklamne poruke moraju biti u skladu sa Zakonom o oglašavanju Republike Srbije.
:: Cene političkog marketinga se uvećavaju za 100%.
:: Rok za dostavu reklame iznosi najmanje pet dana pre početka prikazivanja.
:: Zvuk koji se reprodukuje u okviru Flash reklame može biti pokrenut samo na inicijativu korisnika.

KONTAKTIRAJTE NAS

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here