Naslovna Dogadjaj Mega časti sve ljubitelje košarke u Sremskoj Mitrovici

Mega časti sve ljubitelje košarke u Sremskoj Mitrovici

PODELI
Foto: hotsport

Košarkaški klub Mega Bemaks odlučio je da nagradi svoju vernu publiku koja je ovaj klub godinama pratila u Sremskoj Mitrovici.

Mega je odlučila da se vrati u Beograd i igra u hali ‘Ranko Žeravica’. Ipak, ‘pink panteri’ ne zaboravljaju podršku koju su imali u dvorani ‘Pinki’ u Sremskoj Mitrovici. Klub se svim Mitrovčanima obratio saopštenjem:

https://sremskevesti.rs/iz-veka-u-vek-fudbal-u-vrdniku-zauvek-100-godina-postojanja-fk-rudar/

– Za veliku podršku i izvanredno gostoprimstvo koje smo imali tokom prethodnih pet sezona, koliko je KK Mega Bemax svoje utakmice kao domaćin igrao u hali PSC „Pinki“, želimo da vam se zahvalimo i na simboličan način odužimo za divne trenutke koje smo u Sremskoj Mitrovici proveli zajedno.

Sve ljubitelje košarke, navijače našeg kluba, pozivamo da u petak, 4. oktobra budu naši specijalni gosti na otvaranju sezone 2019/2020 u ABA ligi na utakmici sa Cedevita Olimpijom koja se igra u novobeogradskoj hali sportova „Ranko Žeravica“ sa početkom u 20 časova.

Obezbeđen je besplatan autobuski prevoz, koji sa platoa PSC „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici kreće u petak u 18.30 kao i ulaznice za utakmicu.

Prijavljivanje se vrši slanjem mejla na sledeću adresu: [email protected] kao i putem telefona 064/4775598. Rok za prijavu je četvrtak 3. oktobar do 12 časova a broj mesta je ograničen.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here