Naslovna Srem Pećinci Memorijalni turnir u znak sećanja na Peđu Gajića

Memorijalni turnir u znak sećanja na Peđu Gajića

PODELI

Pod pokroviteljstvom Sportskog saveza Razvoj sportova, u Šimanovcima se od 3. do 12. avgusta igra Memorijalni turnir u malom fudbalu „Peđa Gajić“. Jedan od organizatora turnira Andreja Radosavljević kaže da je interesovanje za sada ogromno i da bi ovo mogao da bude najmasovniji turnir u pećinačkoj opštini.

“Turnir organizujemo u znak sećanja na našeg drugara Peđu Gajića koji je poginuo 9. jula 2017. godine. Prijave traju do 29. jula, a upisnina je 8.000 dinara. Broj učesnika je limitiran na 32 ekipe. Izvlačenje parova je 3. avgusta u 17.00 časova, a potom i početak turnira.Igraće se po grupama (8 grupa, sa po 4 ekipe), pod svetlošću reflektora.U prvoj fazi igraće se po grupama, tako da će svaka ekipa odigrati minimalno 3 utakmice. Po dve najbolje ekipe iz svake grupe, plasiraće se u šestnaestinu finala. Po grupama igraće se 2×15 minuta, a u eliminacionoj fazi 2×20 minuta.Završnica turnira, kada će se igrati polufinalne utakmice, finale i meč za 3. mesto, predviđena je za 12. avgust” – kaže Radosavljević.

Turnir će se igrati po sistemu 4+1, a svaka ekipa može prijaviti najviše 10 igrača i imaće pravo na jedan tajm-aut u toku utakmice. Na turniru će suditi licencirane futsal sudije iz Beograda i Inđije.

Prva nagrada je 100.000, druga 50.000, a treća 20.000. dinara. Najbolji golman i igrač biće nagrađeni sa po 5.000 dinara. Prihod sa ovog turnira namenjen je za opremanje spomen igrališta „Peđa Gajić“ u Šimanovcima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here