Naslovna Hronika Meštani brane mladića koji je NOKAUTIRAO STARCA u Staroj Pazovi

Meštani brane mladića koji je NOKAUTIRAO STARCA u Staroj Pazovi

PODELI
Foto: RAS/Blic

Vikao joj je “ku*vo”, dobacivao da će je “ubiti” i “zaklati”. Uplašena je bežala od njega 500 metara, pa je pozvala dečka. Zato je on i reagovao kako je reagovao.

Porodica devojke Marka Stevanovića, kojoj je navodno Očovaj dobacivao na ulici posle čega je mladić reagovao, ali ni ona, kao ni njena majka i baka nisu bile raspoložene za priču.
Foto: Screenshot

– Marko je dobar mladić i imaće svu našu podršku. Žao mi je što su ga mediji osudili a da nisu istražili celu priču – kratko je kazala za “Blic” Nada M, baka Markove devojke i dodala da je njena unuka spremna da sve ispriča policiji.

Meštani Stare Pazove koji poznaju Marka Stevanovića imaju samo reči hvale za njega.

– Marko nikada nije bio problematičan. Nema ni prekršaja. Uzoran je mladić, radan. Ne puši, ne pije, trenira – kazali su Markovi poznanici.

Pročitajte i:

On i devojka A. M, studentkinja, kako saznajemo, u vezi su dve godine. I devojka, koja je inače dijabetičar, bavi se sportom, leti trči a zimi je u teretani.

– U ponedeljak je bio rođendan baki Markove devojke, ali je ona pre proslave otišla da trči. Navodno ju je Očovaj pratio na biciklu, bio je pijan. Priča se i da je pokušao da je uhvati, vikao joj “kurvo” i “zaklaću te”, “ubiću te” i da je ona uplašena bežala od njega i to 500 metara. Posle je pozvala mladića koji je reagovao tako kako je reagovao. Nažalost, sada će on da odgovara umesto onaj koji je spopadao devojku – naveli su Markovi poznanici.

Kako su dodali, i Stevanovićevu majku su pre dve godine napali na ulici.

– Markovu majku su pre dve godine na ulici dvojica muškaraca pokušala da uguraju u automobil, ali se ona, zahvaljujući svojoj građi, oduprela. Verovatno je da je i zbog toga smatrao da mora da zaštiti devojku ako je neko progoni i dobacuje – naveli su njegovi poznanici.

Komšije: Većje pokušao neprimereno da uhvati jednu devojku

U komšiluku Miše Očovaja kazali su da on “voli da popije”. Ipak, u Pazovi se juče čulo i da je pre dve godine učestvovao u jednom incidentu, kada je, navodno, pijan dobacivao i pokušao neprimereno da uhvati jednu devojku.

Starac: Popio sam dva, tri piva, ali nisam dobacivao devojci

– Čuo sam iz medija da je mladić uhapšen. Ja ga ne poznajem, nije iz našeg kraja – kazao je za “Blic” Mišo Očovaj, na čijem licu se još vide tragovi batina. Ispod oba oka ima podlive, a dok stoji na kapiji, pokazuje da ga bole i ramena i ruka, koje je kako napominje “sigurno povredio prilikom pada”.

FOTO: D. MILENKOVIĆ / RAS SRBIJA

– Sećam se da sam vozio bicikl Šafarikovom ulicom, a onda se zaustavio automobil i iz njega je istrčao mladić. Viknuo je “Stani!”, a onda upitao: “Zašto si dobacivao mojoj devojci?” Ja sam pitao kojoj devojci, a on je rekao “ovoj u kolima”, i posle toga se ničeg ne sećam – ispričao je Mišo za “Blic”.

Na pitanje da li je tog dana možda pio, jer je navodno Stevanović rekao da je bio pijan, Očovaj priznaje da je jeste.

– Popio sam dva, tri piva u komšiluku, ali do podneva, posle toga nisam više pio. Ja imam 73 godine, nikada ne dobacujem ženama i devojkama, to bi bilo sramota – rekao je on i dodao da je dao izjavu policiji i angažovao advokata.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here