Naslovna Srem Ruma Meštani Dobrovoljačke dočekali novu ulicu

Meštani Dobrovoljačke dočekali novu ulicu


RUMA – Sedamnaest domaćinstva u Dobrovoljačkoj ulici u rumskom naselju Kudoš godinama su koristila nasuti neasfaltirani put. Posle više od 20 godina čekanja, u toku su radovi na kompletnoj rekonstrukciji ulice. Investiciju vrednu 39 miliona dinara obišao je predsednik Opštine Ruma Slađan Mančić.

Stanovnici dela Dobrovoljačke ulice u Rumi, godinama su živeli u ulici koja nema infrastrukturu, asfalt ni rasvetu. Prema njihovim rečima, život im nije bio ni malo lak,jer su nanosi vode i prašine stvarali veliku količinu blata.

Domaćinstva uglavnom raseljenih lica sa teritorije bivše Jugoslavije naseljavala su se u ovu ulicu, a neki su tu čak 21 godinu.

Lokalna samouprava prepoznala je ovaj problem, te kada su se stekle mogućnosti ulozila značajna sredstva u kompletnu rekonstrukciju kako puta tako i rasvete. Radove je obišao predsednik Opštine Ruma Slađan Mančić.

Investicija vredna 39 miliona dinara u uključuje kompletnu infrastrukturu, asfalt, pešačke staze i zelene površine kao i odgovarajuću rasvetu, a radovi bi prema planu, u zavisnosti od vremenskih uslova trebali biti završeni za 15 dana.

IZVORrtv
Prethodna vestOzelenjavanje dvorišta osnovnih i srednjih škola u Sremskoj Mitrovici
Sledeća vestOPŠTINSKA LIGA RUMA: Lider siguran

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here