Naslovna Blog MEZOTERAPIJA: Siguran način da zategnete telo do savršenstva

MEZOTERAPIJA: Siguran način da zategnete telo do savršenstva

PODELI

Mezoterapija je medicinska tehnika ubacivanja različitih aktivnih supstanci mikroinekcijama u slojeve kože i potkožno tkivo u cilju eliminacije celulita i zatezanja kože.

Koje su prednosti mezoterapije?

Mezoterapija se u odnosu na druge metode lečenja celulita (ručna masaža, aparati na bazi vakuma, rolanja, ultrazvuka) izdvaja po svojoj efikasnosti i dugotrajnosti rezulatata. Mezoterapija se uspešno može sprovoditi i kod klijenta sa “proširenim venama” kod kojih su sve druge metode kontraindikovane.

Da li posle tretmana postoje neki neželjeni efekti?

Metoda je neinvazivna i komforna, a u zavisnosti od koktela koji se koristi nakon tretmana se mogu javiti peckanje, crvenilo, svrab i blagi otok koji se povlače za par sati. Modrice su normalna propratna pojava, obično nisu velike i nestaju za nekoliko dana (3-7). Svakodnevnim aktivnostima možete se vratiti odmah nakon tretmana.

telo1

Koliko tretmana je potrebno?

S obzirom da se aktivne supstance ubacuju direktno u sloj kože iz kog potiče sam celulit metoda je vrlo efikasna. Delujući prvenstveno na jačanje veziva i poboljšanje mikrocirkulacije, koža vrlo brzo postaje zategnuta, glatka, dobija na jedrini čime se gubi fenomen “pomorandžine kore”. Broj tretmana je individualan i zavisi od stadijuma celulita koji se tretira, a prvi rezultati vidljivi su već nakon 2 do 3 tretmana. Procedura traje od 15 do 30 min u zavisnosti od veličine regije koja se tretira. Potrebno je uraditi od 6 do 10 tretmana sa razmakom od 7 do 15 dana, a to isključivo zavisi od vrste koktela.

Mesotherapy treatment

Ukoliko vodite računa o svojim životnim navikama budite sigurni da ste problem celulita rešili za duže vreme.

Mezoterapija nije metoda za mršavljenje i gubitak kilograma.


Tekst preuzet sa sajta Skin Care Centra, gde nas možete naći ili kontaktirati i zakazati svoj tretman preko mail-a   [email protected]

NADA-kolumna

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here