Naslovna Sport Mihajlov: Bićemo motivisaniji nego do sada

Mihajlov: Bićemo motivisaniji nego do sada

PODELI
Foto: dnevnik

Fudbaleri Inđije trenutno su na Zlatiboru gde se pripremaju za narednu sezonu. Sa timom se priprema i Miloš Mihajlov jedan od najstarijih igrača Superlige a reporteru RTS-a je rekao da u narednoj sezoni očekuje mnogo veću timsku motivisanost za igru nego do sada.

Miloš Mihajlov spada u red najiskusnijih igrača FK Inđija. U svojoj bogatoj igračkoj karijeri bio je član mnogih klubova kod nas i u inostranstvu. Razmišljao je da kopačke okači o klin, kako se to popularno kaže, ali ipak u januaru ove godine dolazi u tabor Inđije. Popularni Miša se nada da će u narednoj sezoni, koja bi trebalo da počne za nekih dvadesetak dana, njegova ekipa ostvariti dobre rezultate.

„Čini mi se da smo imali mnogo više motivacije protiv većih klubova kao što su Zvezda i Partizan, što je i normalno. Ali ono što treba donekle da ispravimo je da igramo isto tako i protiv ekipa koje su u našem rangu. I to nam je za nauk za sledeću sezonu, da tako ulazimo u svaku utakmicu”, istakao je Mihajlović.

Mihajlov je jedan od najstarijih igrača u Superligi Srbije, saigrači ga zovu gospodin u kopačkama ali znaju i da se našale na račun njegovih godina.

„Bilo je par šala kad su me nazvali deda, ali za sada me svi zovu Miša. Za mene godine predstavljaju samo broj. Ja dosta radim na tome da produžim karijeru, a rad se postepeno pretvori u rutinu.”

Fudbaleri Inđije trenutno bruse formu na Zlatiboru i pripremaju se za novu sezonu i gostovanje na Banovom brdu ekipi Čukaričkog u prvom kolu Linglong Superlige Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here