Naslovna Dogadjaj Miki u akciji sa Tovarničanima

Miki u akciji sa Tovarničanima

PODELI

Ovih dana nesvakidašnji prizor u Donjem Tovarniku. Meštanima koji su čistili park u centru naselja pridružio se i popularni Miki Đuričić iz Kupinova, tv lice i učesnik brojnih rialiti programa.

Kako je došlo do toga da Miki iz Kupinova pomaže u čišćenju parka u Donjem Tovarniku objasnio nam je organizator akcije, predsednik Saveta Mesne zajednice Donji Tovarnik Milan Aleksić.

„Miki je naš drugar. Danas nam je došao u posetu i kada je video kako smo se dobro organizovali da ulepšamo centar našeg sela, ponudio se da nam pomogne. Njegovo učešće u akciji doprinelo je dobrom raspoloženju i našim akcijašima dalo dodatni podstrek za rad, pa se cela akcija pretvorila u dobro druženje“ – ispričao nam je Aleksić.

Đuričić je u Donji Tovarnik svratio, kako nam je rekao, da vidi radove na izgradnji zoološkog vrta, jer je i sam ljubitelj životinja.

„Iz hobija gajim pernatu živinu, volim životinje i kada sam čuo da se u Tovarniku gradi zoološki vrt došao sam kod predsednika Mesne zajednice da pogledam radove. Mnogo lepih stvari se događa u opštini Pećinci u poslednje vreme. U mom selu, Kupinovu, obnavlja se crkva posle više od 70 godina, a gradi se i škola kakva može da se vidi samo u Beogradu ili Novom Sadu. Uvek mi je drago kad se u mom selu i mojoj opštini nešto lepo događa. A kada sam video Tovarničane kako se trude da ulepšaju svoje selo, hteo sam da ih podržim, pa sam im se pridružio i malo im pomogao u radu“ – ispričao nam je Đuričić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here