Naslovna Sport MILAN BORJAN OTVORIO DUŠU: DA, ISTINA JE, ODLAZIM! Laž je da to...

MILAN BORJAN OTVORIO DUŠU: DA, ISTINA JE, ODLAZIM! Laž je da to radim zbog pritiska, razlozi su mnogo DUBLJI, KONKRETNIJI I VEĆI!

PODELI
FOTO: WWW.CRVENAZVEZDAFK.COM/NIKOLA MITIĆ

Milan Borjan obratio se svim navijačima Zvezde saopštenjem koje prenosimo u celosti:

– Iz pijeteta, velikog poštovanja, odanosti i zahvalne ljubavi prema navijačima, kao i odgovornosti prema medijima sa kojima imam sjajnu saradnju zelim da se oglasim – počeo je izlaganje Borjan.

Usledili su detalji:

– Juče je u medijima izasla informacija da zelim da idem iz FK Crvena zvezda i da je razlog to sto ne mogu da trpim tenziju i pritisak. Da, želim da idem iz Crvene zvezde jer mislim da sam klubu dao srce, dušu, svaki atom snage i da je doslo vreme da svoje mesto prepustim dostojnoj zameni. Ne, nije istina da idem zbog tenzije i pritiska jer svaki pravi navijač Crvene zvezde zna da sam pet godina izlozen najvećim pritiscima, skandiranjima, napadima na moju porodicu, a da sam u svakom momentu davao svoj maksimum i ginuo za ovaj grb kada je bilo najteže.

Ovo su razlozi:

– Razlozi moje zelje da se povučem su mnogo dublji, konkretniji i veći. Ako bude potrebe u nekom trenu podeliću sa vama i to jer su navijaci FK Crvene zvezde oduvek bili moj najveći motiv, moja snaga i razlog da se borim iz godine u godinu sve jače. Sve navijače i medije ću zamoliti da mi dozvole da u miru provedem svoj dugo čekani odmor sa svojom porodicom i do daljnjeg se neću oglasavati na ovu temu.

Poruka za kraj:

– Hvala na razumevanju.

Zauvek vas vojnik Milan Borjan!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here