Naslovna Dogadjaj Milan Milošević je priveden na saslušanje i moraće da plati kaznu!

Milan Milošević je priveden na saslušanje i moraće da plati kaznu!

Foto: svetplus

Nije poštovao propise tokom snimanja spota. Milan Milošević je priveden na saslušanje i moraće da plati kaznu! Jesam imao problemčić na snimanju spota, nisam bio upućen u neka pravila, ali dobro, sve smo rešili.

Milan Milošević je odlučio da ozbiljno nagazi u muzičke vode, pa je nakon suareta sa Stojom, koji je postao za kratko vreme hit, rešio da snimi i samostalnu numeru. 

Međutim, kada je okupio ekipu za snimanje spota, voditelj je priveden u policijsku stanicu!

– Milan je odlučio da za ovu pesmu snimi spot u Sremskoj Mitrovici odakle je inače. Tamo ga ljudi baš vole i poštuju i bilo im je drago kada su čuli da će da snima baš u tom gradu – otkriva izvor i dodaje:

– Prikupio je potrebne dozvole, snimanje je trajalo dva dana i prvi dan je sve prošlo super, ali drudi dan je bilo pitanje da li će se snimanje završiti. Milan je osmislio da se u jednom trenutku na jednom stepeništu zapali vatrica i da on stoji tu i peva dok oko njega sve gori. Međutim, nije bio upućen u to da on stoji tu i peva dok oko njega sve gori. Međutim, nije bio upućen u to da za tu egzibiciju postoji posebna dozvola. Kada ga je tim koji je radio spot pitao da li ima dozvolu on je rekao da ima, misleći na dozvole koje je dobio za snimanje. Vatra se zapalila on je snimio jedan deo, ali je u tom momentu naišla policijska patrola. Rekli su mu da odmah krene u stanicu sa njima, a ubrzo nakon policije došli su i vatrogasci da gase vatru, iako to nije bio nikakav požar – priča izvor i dodaje:

– Milan je priveden na saslušanje koje je trajalo sat i nešto, moraće da plati kaznu. Nije bio drzak, neke policajce je i poznavao, pa su mu oni objasnili da ne može tek tako da se pali vatra!

– Jesam imao problemčić na snimanju spota, nisam bio upućen u neka pravila, ali dobro, sve smo rešili – rekao je novinar. 

IZVORsvetplus
Prethodna vestDvoje povređeno u udesu kod Kuzmina, stvorile se kilometarske kolone
Sledeća vestSremska Mitrovica: Uhapšen zbog droge

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here