Naslovna Hronika Milan poginuo za svoj 20. rođendan

Milan poginuo za svoj 20. rođendan

PODELI
Foto: Novosti

Šiđanin Milan Pejić poginuo je u sredu na svoj dvadeseti rođendan, i to na motociklu koji je dobio od roditelja na poklon – dan pred nesreću. On se sudario sa putničkim vozilom i tom prilikom zadobio je fatalne ozlede, dok je njegov suvozač i prijatelj V. P. (17) teže povređen. Mladić se nalazi u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici ali, kako je rečeno “Novostima”, nije životno ugrožen.

Tuga i bol nadvile su se nad Ulicom Matije Gupca u Šidu, u kojoj je sa majkom Oljom, ocem Zoranom i bratom Dimitrijem živeo nastradali mladić.

 

– Velika tuga za tako divnu i skladnu porodicu. Roditelji su hteli da ga obraduju za rođendan i dan ranije kupili mu motocikl – priča jedna od komšinica porodice Pejić, koja još ne može da smogne snage i ode da izjavi saučešće.

Kako saznaju “Novosti” od izvora bliskog istrazi, do nesreće je došlo na raskrsnici Ulica Jovana Dučića i Zmaj Jovine u Šidu, kada je motocikli za kojim je upravljao Milan udario u putničko vozilo marke “reno kangu”. Odmah nakon nesreće vozač motocikla i njegov suvozač sedamnaestogodišnjak sa teškim povredama prevezeni su u Opštu bolnicu u Sremsku Mitrovicu, ali nažalost, Pejić je podlegao povredama.

Za nastradalog Šiđanina, meštani imaju samo reči hvale, kao finog i dobrog mladića. Milan će danas biti sahranjen na Pravoslavnom groblju u Šidu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here