Naslovna Srbija MILORAD PETKOVIĆ: Izgradnja stanova za policijske službenike u Novom Sadu je veliki...

MILORAD PETKOVIĆ: Izgradnja stanova za policijske službenike u Novom Sadu je veliki korak u podizanju bezbednosti građana!

PODELI

Grad Novi Sad je još jednom dokazao da brine ne samo u pomoći u opremanju policijskih službenika, već i stambenom zbrinjavanju pripadnika policije koji nemaju rešeno stambeno pitanje, uključivši se zajedno sa Vladom Republike Srbije, ministarstvima i javnim gradskim preduzećima u državni projekat izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti u novosadskom naselju Jugovićevo, poručio je Milorad Petković, predsednik međunarodne policijske asocijacije (IPA) Regije Novi Sad.

– Izgradnja stanova za pripadnike snaga bezbednosti obradovala je mnoge pripadnike novosadske policije, naglašava Petković.

Miloš Vučević polaže kamen temeljac
MILOŠ VUČEVIĆ POLAŽE KAMEN TEMELJAC FOTO: KABINET POTPREDSEDNICE VLADE SRBIJE

– Naše kolege brinu o bezbednosti svojih sugrađana, smanjenju kriminala i zaštiti državne i privatne imovine često rizikujući svoje živote i zdravlje.

Kada policajac vidi da država Srbija i Grad Novi Sad brinu o njemu i daju mu podršku u rešavanju egzistencijalnih problema, samim tim će i on lakše rešavati sve profesionalne izazove i uzvratiti podrškom u svim aktivnostima za poboljšanje bezbednosti građana. U tom smislu ova velika podrška Grada Novog Sada je za svaku pohvalu, policajci će to umeti da cene – ističe Petković.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here