Naslovna Srem Ruma Ministar Đorđević u poseti GC “Srem”

Ministar Đorđević u poseti GC “Srem”

PODELI

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Zoran Đorđević posetio je danas, u društvu predsednika Opštine Ruma Slađana Mančića, Gerontološki centar „Srem“ koji je potpuno rekonstruisan zahvaljujući Vladi Republike Srbije koja je, putem Kancelarije za javna ulaganja, sa milion evra finansirala kompletnu rekonstrukciju objekta.

“Želja nam je da kao Ministarstvo promenimo filozofiju ulaganja i da ne radimo više samo krpljenje, već da kada ulažemo da to stvarno uradimo kapitalno, jer ovo treba da ostane za budućnost”, rekao je, između ostalog, ministar Đorđević.

Predsednik Opštine Ruma Slađan Mančić se zahvalio Vladi RS, predsedniku Srbije i resornom ministarstvu što su prepoznali značaj ovog projekta, jer ustanove, poput gerontološkog centra, moraju uvek da streme ka boljim i kvalitetnijim uslovima za boravak svih korisnika. “Na delu je prava društvena odgovornost, jer su, upravo, korisnici usluga GC “Srem” ceo svoj radni vek uložili u državu. Kao Opština nastojimo uvek da socijalnu zaštitu podignemo na viši nivo, da budemo i putokaz drugim lokalnim samoupravama”, poručio je Mančić.
https://bit.ly/2MjBquL

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here