Naslovna Srem Sremska Mitrovica Ministar Nedimović o svom rodnom gradu: Sremska Mitrovica nekada predstonica Rimskog carstva,...

Ministar Nedimović o svom rodnom gradu: Sremska Mitrovica nekada predstonica Rimskog carstva, danas grad budućnosti

PODELI
Foto: Vojvodina

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Branislav Nedimović otkriva nam prednosti svog rodnog grada Sremske Mitrovice, grada u zagrljaju Save i Dunava.

Ministar nam je objasnio šta to krasi Sremsku Mitrovicu, i zbog čega treba posetiti baš njegov rodni grad. Nedimović je rođen u Sremskoj Mitrovici 1977. godine, osnovnu školu i gimnaziju završio je u rodnom gradu, diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu. Funkciju gradonačelnika Sremske Mitrovice obavljao je u dva mandata, od 2008. do 2016. godine. Bio je ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine od avgusta 2016. do juna 2017. godine. Od juna 2017. godine obavlja funkciju ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Dobrodošli u Sremsku Mitrovicu! GRAD DUGE I SLAVNE TRADICIJE (VIDEO)

Za svoj grad kaže da je bila varošića, koja se nije razlikovala, od Pećinaca, Trgovišta ili nekog drugog manjeg mesta u Srbiji, ali i da se grad brzo razviao. Sa ponosom govori kako je o njegovom gradu pisao Fajnenšel tajms, kako je Sremska Mitrovica dobro mesto za ulaganje, ali o tome se puno ne zna, jer je pre svega bilo bitno da ljudi u Sremskoj Mitrovici znaju šta se dešava u samom gradu.

Intervju sa ministrom Nedimovićem možete pogledati u zanimljivom video prilogu.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here