Naslovna Sport Mitrovačke odbojkašice prvakinje Srbije!

Mitrovačke odbojkašice prvakinje Srbije!

Foto: Grad Sremska Mitrovica

SREMSKA MITROVICA – U Gradskoj kući u Sremskoj Mitrovici, Gradonačelnica Svetlana Milovanović i načelnik Gradske uprave za kulturu i sport Vasilj Ševo ugostili su kadetsku ekipu Gradskog ženskog odbojkaškog kluba „Srem“, koje su postale prvakinje Srbije.

Kako kažu, u poslednje tri godine klub je bio izuzetno uspešan u takmičenju mlađih kategorija, gde je 2021. godine osvojena titula pretpionirskih i pionirskih prvaka Srbije.

Prošle, 2022. godine pionirke su bile vicešampionke Srbije a u ovoj sezoni 2022/2023 pionirska i kadetska ekipa je osvojila prvenstvo Srbije.

Grad je veoma ponosan na uspehe svojih sportista. GŽOK „Srem“ dugi niz godina više nego uspešno igra u Prvoj ligi Srbije, rekao je načelnik Vasilj Ševo.

On je dodao da su neke od ovih odbojkašica stekle status reprezentativaca u pionirskoj i kadetskoj konkurenciji i poručio im je da nastave vredno da rade zajedno sa svojim trenerima.

Katarina Čutović, pomoćni trener GŽOK „Srem“, rekla je da je ovo izuzetan uspeh, a devojke su iza sebe ostavile jednu vrlo uspešnu sezonu.

Dodala je da je iza njih naporna sezona koja je bila poprilično duga, ali na kraju je ostvaren i ovaj veliki uspeh. Bilo je povreda, uspona i padova, ali devojke su vredne i disciplinovane.

Kako kaže, to je ekipa i pionirska i kadetska koja je navikla na rad, red i disciplinu i upravo ove titule su dokaz toga.

Pred njima je još mnogo godina rada i učenja, ali treneri su tu uz njih da im prenesu znanje i pruže podršku. Čestitamo našim Sremicama!

Ova vest je deo projekta “Srem u fokusu” koji je sufinasirao Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.
IZVORsremske vesti
Prethodna vestHumanitarna akcija Svetosavske omladinske zajednice u Rumi
Sledeća vestNove cene goriva

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here