Naslovna Dogadjaj Mitrovčanin donirao dezinfekciona sredstva OŠ “Jovan Jovanović Zmaj”

Mitrovčanin donirao dezinfekciona sredstva OŠ “Jovan Jovanović Zmaj”

PODELI
Foto: Pixabay

Zamenik Gradske uprave za obrazovanje, kulturu i sport podelio je sredstva za dezinfekciju OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” u Sremskoj Mitrovici, a donator je Mitrovičanin Miroslav Besermenji. Dezinfekciona sredstva koja proizvodi firma čije je vlasnik dr Besermenjina biće obezbeđena i za sve škole na području Sremske Mitrovice, a u cilju suzbijanja širenja virusa Covid 19.

Zamenik načelnika Gradske uprave za obrazovanje, kulturu i sport uručio je dezinfekciona sredstva OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” u Sremskoj Mitrovici u količini od 5 litara, koji su namenjeni za dezinfekciju ruku učenika. Direktor škole se zahvalio Mitrovčaninu dr Miroslavu Besermenjinu koji je donirao ova dezinfekciona sredstva.

Miščević se zahvalio dr Besermenjnu vlasniku firme koja se bavi proizvodnjom dezinfekcionih sredstva, na donaciji, koja je namenjena za sve osnovne i srednje škole na područiju Sremske Mitrovice.

Kako su istakli predstavnici Grada, ovo je jedan human gest našeg sugrađanina, a ova donacija je veoma značajna i potrebna s obzirom na trenutno epidemiološku situaciju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here