Naslovna Hronika Mitrovčanin silovao ženu svog prijatelja koji je spavao u istom krevetu

Mitrovčanin silovao ženu svog prijatelja koji je spavao u istom krevetu

PODELI
Foto: Ilustracija

Njih troje su počeli da piju alkohol, a nakon nekoliko sati i veće količine konzumacije istog, napadnuta žena je popila i nekoliko tableta za smirenje.

Đ. S. (34) uhapšen je u nedelju zbog sumnje da je silovao M. H. (25), bivšu ženu svog prijatelja, koji je za to vreme spavao u istom krevetu. Stravičan zločin dogodio se u noći između subote i nedelje u domu I. H. u Sremskoj Mitrovici.

Kako saznaje Blic, M. H. došla je oko 3.30 sati u kuću svog bivšeg supruga. U tom trenutku sa njim u društvu bio je njegov prijatelj Đ. S. Njih troje su počeli da piju alkohol, a nakon nekoliko sati i veće količine konzumacije istog, M.H. je popila i nekoliko tableta za smirenje.

HAPŠENJE U SREMSKOJ MITROVICI! Osumnjičen da je silovao 25-godišnju devojku

Ona je zatim, otišla u sobu gde je zaspala. U nekom trenutku u ranim jutarnjim satima pored M.H je zaspao i njen bivši suprug.

Međutim, kako piše Blic, oko podneva devojka se odjednom probudila i na zaprepašćenje shvatila šta se događa. Naime, Milijana je primetila da joj je skinut donji deo odeće, a da je nelagodnost koja ju je probudila, Đ. S. koji je ležao iza nje i penetrirao polnim organom.

Da stvar bude još bizarnija, silovatelj je napastvovao M.H., dok je pored njih spavao njen bivši suprug. Užasnuta žena istog trenutka počela je da se otima od silovatelja, što je I. H. trglo iz sna.

HOROR NA FRUŠKOJ GORI: Ženu silovali pred detetom!

Njih dvoje krenuli su na Đ.S., koji je nakon buđenja bivših supružnika ustao iz kreveta i izleteo iz kuće. Oni nisu uspeli da ga zadrže i silovatelj je pobegao u nepoznatom pravcu.

Nesrećna žena je ovaj slučaj prijavila policiji u Sremskoj Mitrovici istog dana, kada kreće potraga za njim, zbog sumnje da je izvršio krivično delo silovanje.

Đ. S. policija je pronašla sutradan, u nedelju, u istom gradu i uhapsila ga. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati. Za krivično delo koje mu se stavlja na teret preti mu zatvorska kazna od pet do 12 godina.

Komšije uhapšenog muškarca juče ništa nisu znali o silovanju. Tvrde da su samo čuli da je Đ.S. uhapšen, ali da ne znaju detalje. Oni čak tvrde da do sada nije imao probleme sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here