Naslovna Srem Mitrovčanin uzeo MILION DOLARA na pokeru u Las Vegasu!

Mitrovčanin uzeo MILION DOLARA na pokeru u Las Vegasu!

PODELI

Jedan od najboljih srpskih pokeraša, jeste Miloš Škrbić, poreklom iz Sremske Mitrovice, još jednom je postigao veliki uspeh na Svetskom šampionatu.

Škrbić je krajem prošle godine zauzeo drugo mesto na Svetskom poker turniru u Las Vegasu i tako uprihodio nešto više od milion dolara. Samo takmičenje u hotelu „Belađo“ trajalo je pet dana.

Nepravilnosti u klanicama u Sremu, reagovala inspekcija

Pokeraška igra ni malo nije laka; pored „ledenog lica“ treba imati smirenost, koncentarciju, znanje i lukavost.

Prema pisanju beogradskog Kurira, pre samo nekoliko dana Miloš Škrbić je ponovo postigao veliki uspeh na Svetskom šampionatu (WSOP) isto u Las Vegasu kada je stigao do finalnog stola.

Tu je doduše ispao prvi i kao deveti okončao učešće na ovom renomiranom turniru. I pored te rane eliminacije, uspeo je opet da osvoji čak milion dolara.

Dobrinačka “Bostanijada”

Odmah po okončanju i eliminacije sa turnira Škrbić se obratio javnosti:

– Pokušao sam to da uradim za Srbe. Znam da me mnogi podržavaju, nadao sam se da ću da pobedim. Nije do mene, to je sve što mogu da kažem. Hvala svima na podršci.

Iako se pokazao kao sjajan igrač, ipak je relativno brzo završio učešće na finalnom stolu.

– Nisam siguran da ću ponovo doći da igram, planirao sam da energiju uložim u kompaniju koju vodim. To je veliki projekat na kome radim, verovatno da se vratim „keš igrama“. Teško da ću igrati turnire. Više volim da igram partije u novac, to mi više ležim, mislim da tu treba više veštine.

11 medalja za mitrovačke kajakaše

Razlog je jedan zbog kog ne voli ovakve turnire

– Zabavno je kada ti dobro ide na turnirima kao meni, ali si uvek razočaran ukoliko ne pobediš.

Inače, Škrbić je u dosadašnjoj karijeri zaradio čak 2,670,572 dolara i po tome je 593. igrač u istoriji. Ovaj tridesetogodišnjak koji je tokom poslednjih 5 godina igrao „u novac“, popularne „keš partije“, okrenuo se turnirima gde je samo tokom 2018. godine došao do 1, 450, 295 dolara, tako je barem prema navodima HendonMob-a.

– Definitivno sam imao neke dobre „ruke“. Takođe, imao sam dobra predviđanja, i „pozive“. Baš se osećam dobro, sve ide baš kako treba. – rekao je jednom prilikom i dodao da je njegova tajna u opuštenosti koju ima tokom partija i deljenja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here