Naslovna Srem Inđija Mladi aktivisti Inđije uređivali zoo park “Koki”

Mladi aktivisti Inđije uređivali zoo park “Koki”

PODELI
Foto: ritamindjije.rs

Aktivisti Inđijative udruženim snagama sa Slavkom Popovićem, obnovili su dve klupe u zoo parku “Koki”. Jedna klupa uopšte nije postojala, dok je druga bila u katastrofalnom stanju.

Kako za portal RitamInđije kažu iz Inđijative, nisu ništa veliko uradili, ali da se kreće od malih stvari. Takođe, zahvaljuju se građanima koji su donirali sredstva za kupovinu novih dasaka, kao i novac za lakove, četke i rukavice.

Tri auto-puta daće Sremcima logističku prednost

Foto: ritamindjije.rs

– Pre svega želimo da se zahvalimo svim ljudima koji su pomogli na bilo koji način. Još jednom se pokazuje kako građani udruženim snagama mogu mnogo toga da urade. Mi na ovo gledamo kao obavezu, jer je Slavko pre 20 godina od jedne deponije napravio pravu oazu u koju svi dolazimo zajedno sa prijateljima i porodicom. – kažu iz Inđijative.

Ovo je bio nastavak akcije uređenja zoo parka koja je počela prošle jeseni. Međutim, tek sad su se stvorili uslovi da se nastavi.

Novinarki iz Inđije ponovo prete!

Foto: ritamindjije.rs

Akcija Inđijative oduševila je mnoge Inđinčane koji su na Fejsbuk stranici udruženja pružili podršku za ono što rade. Oni su se građanima zahvalili i pozvali ih da se ubuduće i sami priključe akcijama jer Inđija pripada svima nama.

U narednim danima biće obnovljene još tri klupe, a iz Inđijative se nadaju da će građani prepoznati doprinos parka i da će ponovo pomoći.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here