Naslovna Srem Mladi rotarijanci uredili zgradu staropazovačkog Doma zdravlja!

Mladi rotarijanci uredili zgradu staropazovačkog Doma zdravlja!

PODELI
Foto: RTV

Zgrada Doma zdravlja u Staroj Pazovi u kojoj su smeštene specijalističke službe od nedavno je u novom ruhu zahvaljujući akciji staropazovačkog Rotari kluba koja se odnosila na uređenje spoljašnje fasade ovog objekta.

Trener Inđije Blagojević: Nećemo na odmor, nama se još igra!

Grafiti sa raznim natpisima, neprijatni za oči pacijenata koji dođu na preglede u specijalističke službe Doma zdravlja u Staroj Pazovi doskoro su bili svakodnevica. S tim u vezi, mladi rotarijanci koji od nedavno funkcionišu u ovom kraju uredili su spoljašnji izgled fasade ovog objekta, a prvoj u nizu akcija pridružili su se i moleri koji su volonterski obavili posao.

Saradnja Doma zdravlja i Rotari kluba duga je skoro deceniju koliko i postoji pomenuta organizacija, a ova akcija je samo nastavak onoga što su dugogodišnji članovi kluba uradili po pitanju zdravstva.

RHMZ upozorava na kratkotrajne nepogode!

Rotari klub je osnovan u aprilu 2009. godine, a od 2014. godine su jedan od retkih klubova koji se može pohvaliti činjenicom da imaju sopstvene prostorije. Klub se ističe po multinacionalnosti, multikonfesionalnosti i multiprofesionalnosti s obzirom da ga čine poljoprivrednici, zanatlije, pravnici, lekari, umetnici, univerzitetski profesori i drugi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here