Naslovna Hronika Mladić iz Rume pretučen u Sutomoru, lekari mu se BORE ZA ŽIVOT

Mladić iz Rume pretučen u Sutomoru, lekari mu se BORE ZA ŽIVOT

PODELI

Stefan N. (28) iz Rume u kritičnom je stanju od posledica povreda u incidentu koji se dogodio na sutomorskom šetalištu, nedaleko od marketa, saznaje portal Standard.

Mladić je jutros rano primljen u barsku bolnicu u nesvesnom stanju, a njegov drug je tom prilikom saopštio da je S. N. pao niz stepenice apartmana u kojem je smešten.

Iz bolnice su odmah o ovom slučaju obavestili službenike Centra bezbednosti Bar, a mladić je hitno prevezan u Urgentni centar podgoričkog Kliničkog centra, a zatim i prebačen u jedinicu intenzivne nege gde se i dalje nalazi u stanju kome.

Prema nezvaničnim informacijama inspektori barske policije potom su priveli na saslušanje prijatelje povređenog kako bi utvrdili okolnosti nastanka njegovih povreda.

Međutim, tokom saslušanja u kancelariji, inspektori su primetili da i njegov drug ima povrede vilice koje je pokušao da prikrije nakon čega su kriminalističkom obradom došli do njegovog priznanja da se incident nije dogodio usled padasa stepeništa apartmana već prilikom napada na sutomorskom šetalištu.

Nezvanično, njih dvojica su pijani udarali u boksersku krušku kada su naišla dva nepoznata mladića i jedan od njih je pesnicom udario prvo S. N., a onda i njegovog druga. Od siline udarca mladić je pao i udario glavom od pločnik. Međutim, uprkos bolu koji je osećao otišao je u apartman i legao da spava.

Na putu do apartmana u više navrata je povraćao, ali su oni i drug mislili da je to zbog pijanstva nakon čega je legao da spava.

Kada je njegov prijatelj pokušao da ga probudi rano jutros video je da je mladić bez svesti nakon čega je odmah pozvao hitnu pomoć i tada je incident otkriven i prijavljen.

O slučaju je obavešteno Više državno tužilaštvo u Podgorici koje je pokrenulo izviđaj, a policija intezivno radi na identifikaciji momka koji je mladiću i njegovom drugu nanio povrede na barskom šetalištu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here