Naslovna Zabava “Moj otac je postao moj zet, a ja sam postao sam sebi...

“Moj otac je postao moj zet, a ja sam postao sam sebi deda”: Ovo je najkomplikovanija srpska porodica (FOTO)

PODELI
Foto: vecernje novosti

Internetom kruži dokument koji je mnoge nasmejao i naveo na razmišljanje ko je tu kome šta

DRUŠTVENIM mrežama kruži urnebesan dokument kojim je muškarac tražio oslobađanje od služenja vojnog roka.

Naime, u zahtevu dostavljenom Komandi vojnog odseka Sremska Mitrovica, čovek između ostalog, navodi da ima 24 godine a da je oženjen dvadeset godina starijom udovicom, koja ima 25-godišnju ćerku. Tu ćerku je oženio njegov otac, tako da je njegov otac postao zet – jer je oženio ćerku njegove supruge.

Ukoliko ste pomislili da je ovo dovoljno komplikovano, preverili ste se! Pročitajte i nastavak priče o rodbinskim vezama, koje su nalik onima iz latino-američkih serija.

– U januaru smo moja žena i ja dobili sina, postao sam otac. To dete je šurak moga oca, ali istovremeno je i moj ujak, jer je brat moje maćehe, to jest, istovremeno moj sin je i moj ujak – obrazlaže ovaj mladić u zahtevu i dodaje:

– Dva meseca kasnije je žena mog oca dobila sina, koji je moj brat, pošto je sin moga oca, ali, takođe je i moj unuk, pošto je sin ženine ćerke. Dakle, ja sam brat moga unuka, a pošto je muž neke osobe istovremeno i njen otac iz toga sledi da sam otac ćerke moje žene, to jest i brat njenog sina. Dakle, ja sam sopstveni deda.

Dovitljivi muškarac na kraju ljubazno moli da bude oslobođen vojne obaveze, pošto po zakonu o Vojsci – otac, sin i unuk ne mogu istovremeno da služe vojni rok!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here