Naslovna Magazin Moja ćerka (10) još ide u osnovnu školu, a pokrenula je posao...

Moja ćerka (10) još ide u osnovnu školu, a pokrenula je posao zbog koga će sa 15 godina moći da se penzioniše

PODELI
Foto: zena.blic.rs

Većini desetogodišnjakinja život se svodi na školu, društvo, crtaće i poneki hobi. Međutim, moja ćerka vodi sasvim drugačiji život i uskoro će moći da se penzioniše!

Tako o svojoj ćerki priča Roksi Jacenko iz Australije. Roksi ima dvoje dece, a ćerka Piksi (10) otvorila je uz maminu pomoć svoju firmu uz koju je zaradila bogatstvo – za prvih mesec dana od otvaranja, zaradile su vrtoglavih 200.000 dolara.

– Naš posao je proizvodnja igračaka, ali i asesoara za kosu. Zarađujemo ogroman novac i ukoliko ovako nastavimo, Piksi će moći da ide u penziju sa 15 godina. Zadivljena sam njenim preduzetničkim duhom u tako mladim godinama. Ja nikad nisam bila takva. Istina, već sa 14 sam počela da radim, počela sam u lancu brze hrane, ali svi smo tad radili mladi, nije to bilo ništa čudno. Međutim, nikad nisam imala taj preduzetnički duh i drago mi je što ga ona ima – kaže Roksi.

Posao im je omogućio da žive u vili u Sidneju koja vredi više od šest miliona dolara, a Piksi, iako tako mala, nosi dizajnersku odeću. Za svoj 10. rođendan dobila je Pradinu torbu, a pre par meseci Piksi je od prihoda ćerki kupila Mercedes vredan 141.000 funti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here